"AirTrack": Snimajte filmove kao profesionalac veoma lako (FOTO) (VIDEO)

Mobilna traka za snimanje, koja je, kada se napumpa, dugačka oko metar i po, poprilično je laka i pruža vam mogućnost pravljenja filmskih snimaka

  • 1

Snimanje profi video-snimaka zahteva mnogo stvari: morate imati dobru kameru, dobar set opreme i, naravno, čoveka koji zna kako se radi posao. Međutim, to znači i da morate da pomerate kameru kao profesionalac - glatko i mirno (osim ako ne radite neke horor filmove poput REC-a).

Snimci ili slike koje imaju veliki budžet obično sa sobom nose i dugačke šine koje pomeraju kameru sa jedne tačke na drugu veoma glatko. Oni sa manjim novčanim mogućnostima imaju prosečnu opremu i mnogo manje složene šine.

Ono što je do sada svaki deo ove opreme imao zajedničko je glomaznost i veoma težak način transporta, posebno ako morate da prenesete to na neko nepristupačno mesto. Novitet kao što je "AirTrack" možda je odgovor na sve te patnje.

To je mobilna traka za snimanje koja se napumpa i dugačka je oko 1.5 metara. Podržava dosta različitih postolja za kamere, a pošto je sama po sebi veoma laka, postoje i načini da ga osigurate od vetra.

Ako vas interesuje i ako vama treba "AirTrack", možete ga nabaviti za 250 dolara:

(Telegraf.rs / M. P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    28. oktobar 2012 | 12:30

    Preko kojeg sajt-a na internetu mogu da ga nabavim ? (da je srpski sajt)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA