MAJKROSOFT RADI PUNOM PAROM: Stiže nova generacija operativnih sistema

Još nije odlučeno da li će Vindouz Blu biti slobodan za preuzimanje sa interneta ili će se naplaćivati po simboličnoj ceni

  • 2

Tim developera iz Majkrosofta vredno radi i za praznike. Naime, za giganta iz Redmonda ovo će biti doba mnogih iznenađenja.

Vindouz Blu predstavlja novu strategiju za njihove operativne sisteme pošto će umesto potpuno novog izgleda i koda svakih par godina izbacivati dodatke na godišnjoj bazi, kako za "osmicu", tako i za njegovu mobilnu verziju. Ona će donositi generalne promene u izgledu, kao i nove opcije.

Još nije odlučeno da li će Vindouz Blu biti slobodan za preuzimanje sa interneta ili će se naplaćivati po simboličnoj ceni. Ovaj OS ima svoj SDK sistem i može da služi za nadgradnju u slučaju da ste korisnik Vindouz 8.

Ranije ovog meseca najavili smo mogućnost da se ukinu servisni paketi i da Majkrosoft prelazi na novu strategiju.

Prema najavama iz ove kompanije, ovaj novi operativni sistem će biti dostupan sledeće godine.

(Telegraf.rs / NoveIgrice.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Yumatu

    1. decembar 2012 | 01:54

    Windows sa Linux-om!Konačno!

  • Filip Štark

    1. decembar 2012 | 00:13

    I šta biva sa onima koji su kupili win 9-1? Možda će Microsoft preuzeti Apple-ov model - svaka godišnja verzija košta po 15 dolara, a oni koji su već kupili win 8 dobiju update-ove za dž. To bi bilo korektno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA