SPISAK ZA PUTOVANJE: Gedžeti koji su vam na odmoru neophodni

Želite da zauvek zabeležite sve trenutke teško zasluženog odmora i da ih se večno sećate? Ne možete bez društvenih mreža, interneta, volite da sa prijateljima delite trenutke u realnom vremenu? Evo nekoliko uređaja bez kojih ne bi trebalo da krećete na odmor

  • 1

Slike sa putovanja, video-zapisi, razglednice... podsetiće vas na najlepše trenutke koje ste proveli u društvu dragih osoba na nekoj od omiljenih destinacija. Kako bi svi materijali bili sačuvani u odgovarajućim formatima, a da uz to budu dugotrajni i kvalitetni, morate imate i adekvatne uređaje.

Bilo da ste zaljubljenik u fotografiju, volite da igrate igrice, ne možete bez društvenih mreža i interneta, volite da svoja iskustva delite sa prijateljima, sigurno će vam biti potreban neki od sledećih gedžeta.

Kamera u HD rezoluciji

Treba vam povoljna, a izuzetno kvalitetna i funkcionalna kamera? Preporučujemo GoPro HD HERO3 White Edition - CHDHE-301. Ova mini-kamera je lagana, pogodna kako za snimanje, tako i za fotografisanje. Omogućava snimanje u visokoj rezoluciji, ima 5 MP i u sebi ugrađen Wi-Fi, što vam omogućava povezivanje kamere putem smartfona ili tableta koristeći aplikaciju GoPro. Kamera je vodootporna do dubine od čak 40 m, tako da možete zabeležiti i one najluđe trenutke lude zabave pod vodom. Brojni dodaci omogućavaju snimanje u različitim pozama, pa je idealna za avanturiste i one nepredvidljive.

Alternativa ovom uređaju Samsung Smart Camcoder QF30BP, sa funkcijom Live Broadcasting, omogućava da u realnom vremenu podelite svoje doživljaje putem interneta. Snimljene sadržaje možete sačuvati u vašem računaru, a rotiranje ekrana za 90 stepeni omogućiće vam lako rukovanje. Težina kamere je svega 178 grama, tako da nećete ni osetiti da je nosite.

Moćni tablet

Asus MeMo Pad trenutno je jedan od najpristupačnijh uređaja odličnog kvaliteta. Fenomenalan je za putovanja jer baterija traje i do sedam sati aktivnog rada, što znači da možete da gledate filmove, slušate muziku, igrate igrice, surfujete po internetu... Ima malu težinu, lagan je i prenosiv, poseduje kameru od 1 MP koju možete koristiti za video-pozive i fotografisanje. Savršen uređaj putem koga možete deliti trenutke uživanja, bilo da se sunčate na nekoj plaži ili ste udobno zavaljeni u stolici u nekom restoranu.

NIKON D3100 + objektiv 18-55mm VR

Za one koji ne mogu da zamisle fotografiju bez korišćenja nekog od profesionalnih foto-aparata preporučujemo Nikon D 3100, odličnog dizajna i superkvalitetnih fotografija. Ne morate biti iskusni fotograf da biste umeli da ga koristite. Manuelna podešavanja omogućavaju lako podešavanje, a veliki ekran dobar pregled fotografija. Uz profi DSLR aparat neće vam promaći nijedan momenat.

Sony Play Station Vita Wi-Fi

Ako na putovanje vodite porodicu i brinete da nećete moći da obezbedite dovoljno zabave za decu, ne brinite. Uz Sony Play Station Vita, savršenu malu konzola za putovanja kada ste u avionu, autobusu ili čekate na aerodromu, nikada im neće biti dosadno... Igrice možete poneti na memorijskim karticama, na koje, takođe, možete snimiti i filmove ili omiljenu muziku.

Ova konzola je kao pravi mali kompjuter, pa na njoj možete i surfovati internetom. Dok čekate ili putujete, ovo je savršeni uređaj da vam vreme prođe lagodno, uz zabavu i uživanje.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    1. novembar 2013 | 17:32

    Kupis samsung galaxy s4 zoom i resio si fotoaparat,kameru i telefon,kupis samo micro sd karticu 64gb i uzivas,vrh za putovanja!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA