Ovako izgleda Instagram u realnom životu (FOTO)

Brazilski umetnik Bruno Ribeiro napravio je zanimljiv projekat "Instagram u realnom životu", koji uključuje filtere, haštagove, i dugme za "like", a napravio ga je od kartona i folija u boji. Svoja umetnička dela okačio je širom Londona i Mančestera, slikajući reakcije turista

  • 0

Koliko puta dnevno proveravate svoj Instagram? Verovatno češće nego što ste spremni da priznate. Ali vaša navika da skrolujete mišem ili gledate fotografije na vašem pametnom telefonu je ništa u poređenju sa ovim.

Naime, brazilski umetnik Bruno Ribeiro napravio je zanimljiv projekat "Instagram u realnom životu", koji uključuje filtere, haštagove, i dugme za "like", a napravio ga je od kartona.

On je od kartona i folije u boji, koja oponaša filter, napravio "umetnička dela" koja je okačio na najposećenija turistička mesta u Londonu i Mančesteru.

Ribeiro, koji dugi niz godina živi u Britaniji, potom je na svom Instagram profilu stavio fotografije svojih "umetničkih" dela. Takođe, on je okačio i fotografije znatiželjnih turista koji su slikali njegova kartonska dela, ali i fotografisali kroz njih.

(Telegraf.rs / Izvor: Huffingtonpost.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA