STIŽE NOVI HITMAN: Brutalni plaćeni ubica vraća se jači nego ikad

Igrica će pratiti Agenta 47 na vrhu njegove karijere. Svoje mete pratiće širom sveta, a imaće podršku čuvene Diane kao i agencije ICA. Datum izlaska igre još uvek nije objavljen

  • 2

Poznati serijal Hitman dobija novi nastavak potvrdio je razvojni studio IO Interactive. Ćelavi plaćeni ubica vraća se na konzole nove generacije, Xbox One il Paystation 4, kao i PC. Datum izlaska igre još uvek nije objavljen.

Igrica će pratiti Agenta 47 na vrhu njegove karijere. Svoje mete pratiće širom sveta, a imaće podršku čuvene Diane kao i agencije ICA. Kao i do sada, igračima će biti dostupan širok asortiman oružja i načina na koji će likvidirati svoje mete.

Kao osnovu, razvojni tim koristi Glacier 2 engine koji će biti dosta unapređen u odnosu na prethodni deo. Nivoi igre biće nelinearni, mnogo veći i sa mnogo više detalja.

- Cilj nam je da stvorimo živi, uverljivi svet koji će dozvoliti igračima da dožive neverovatne trenutke provedene igrajući se - izjavio je razvojni tim.

Takozvani "Contracts Mode" se takođe vraća. Igrači će moći da kreiraju razne "challenge" koje potom mogu deliti sa celom Hitman zajednicom i prijateljima.

IO Interactive ima puno toga u planu, a tokom narednih meseci očekuje se mnogo više detalja vezanih za igru, kao i datum objavljivanja.

(Telegraf.rs / Izvor: hitman.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA