≫ 

Tinejdžeri, aplikacija WOAH će vas oduvati koliko je dobra: Budite uvek u trendu i saznajte prvi sve najaktuelnije tinejdž teme

WOAH sadrži ekskluzivan materijal najpoznatijih jutjubera, kako domaćih, tako i stranih

  • 2
Foto: Promo

Znamo da obožavate sve one gejmere i kul jutjubere, i da biste voleli da ih gledate non-stop jer su vam njihove teme i ideje veoma zanimljive i primamljive - oni znaju šta je "in", zar ne? Znaju da "ubodu" suštinu, i kao da vam čitaju misli i snime baš to o čemu ste razmišljali i što vas je mučilo!

E sad, problem je što oni klipove ne izbacuju svakodnevno, pa vi često radite "refresh" njihovog kanala ne biste li se iznenadili novim sadržajem, ali ne - ni ovog puta nije "zakazala" notifikacija koja stiže jer ste pretplaćeni na njihov kanal, svakako ničeg novog nema.

E pa, više nikada nećete morati da čekate i besomučno "refresh"- ujete - nova aplikacija WOAH je potpuno fenomenalna! Kad shvatite šta ona radi apsolutno ćete odlepiti!

Pre svega  treba da odete na Google Play ili App Store i skinete WOAH.

Prvo, čim je otvorite, oduvaće vas koliko je dobra, a drugo, putem WOAH-a možete da gledate i pratite najnovije ekskuzivne sadržaje najpoznatijih domaćih i stranih jutjubera bez potrebe da "vršljate" po internetu i različitim sajtovima. Dakle - sve vam dolazi samo, pod noge, što bi rekle mame i bake!

Coca Cola i WOAH vas zato pozivaju - baš sve vas, bilo da ste mladi po "krštenici" ili se samo tako osećate - da putem Facebook "live" videa na zvaničnoj stranici pratite svečano predstavljanje ove aplikacije. Odmah nakon predstavljanja će se pojaviti i ekskluzivan sadržaj koji će jedino moći da se vidi u WOAH-u.

Foto: Woah

Pored ekskluzivnih video-sadržaja, ova kul aplikacija pruža mogućnost čitanja tekstova o najaktuelnijim temama.

"Drakula nije jedina kul stvar iz Transilvanije", "Ispovest Instagram eksperta", "Želiš li da probaš picu na mestu gde je izmišljena?", samo su neke od interesantnih stvari o kojima ćete moći da čitate svakodnevno.

Za sve najvernije korisnike koji WOAH budu koristili svakodnevno, spremljne su brojne nagrade i iznenađenja.

Aplikaciju WOAH za Android besplatno možete preuzeti OVDE, a za iOS OVDE.

Pratite predstavljanje aplikacije uživo:

Ukoliko ne vidite livestream u ovom tekstu, POGLEDAJTE OVDE.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA