Evo šta ćete sve novo dobiti na iPhoneu kada skinete iOS 11.3

Apple će uskoro lansirati novu verziju svog operativnog sistema za iPhone i iPad.

  • 0

Brojne glasine tvrde da bi novi apdejt mogao da stigne čak i sutra, na posebno događaju gde bi Apple mogao da predstavi i novi iPad.

PAZITE ŠTA SLIKATE: Bag u kameri iPhonea može može da vam zarazi telefon virusom

Nova verzija iOS-a bi trebalo da reši problem sa kontrolom uređaja koji usporava iPhone kako stari kako bi sačuvao bateriju.

Apple priznao da namerno usporava starije modele iPhone-a: Ovo je njihovo opravdanje za to

Kompanija iz Kupertina objavila je da novi apdejt donosi i novi način na koji se prikazuje zdravlje baterije i šalje obaveštenje ako joj je potreban servis.

Foto: Pixabay.com

Očekuju se i potpuno novi emodžiji i promena Messages aplikacije koja bi sada trebalo da omogući i ćaskanje sa brojnim kompanijama koje koriste ovu aplikaciju i prvenstveno je namenjena trgovini.

Dodatno je "pojačana" i izmenjena realnost apdejtom za ARkit koji će korisnicima dozvoliti da "prepoznaju i smeste virtualne objekte na virtualne površine kao što su zidovi i vrata, ali i da bolje mapiraju površine nepravilnog oblika kao što su okrugli stolovi".

Nakon apdejta, moći ćete da čuvate podatke od doktora ili bolnica na unapređenoj Health aplikaciji.

foto: Profimedia/F1 Online

U slučaju nesreće, nova verzija operativnog sistema nudi podršku za "naprednu mobilnu lokaciju" koja automatski šalje lokaciju korisnika kada se kontakritaju hitne službe.

Novi apdejt moći će da skinu svi koji imaju iPhone 5S ili noviju verziju Appleovog telefona, kao i vlasnici iPad Air i iPad Pro modela, iPada 5. generacije, iPada mini 2 i iPoda touch 6. generacije.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA