Gmail aplikacija za mobilne telefone od sada ima opciju na koju smo dugo čekali!

Kada je Gmail prvi put ugledao svetlost dana, uobičajeni aranžman bio je da svi odgovori na prvobitni mail budu grupisani, čineći ono što je poznato kao "vezana" grupa ili "konverzacija"- aranžman koji mnogima nije odgovarao, niti do dana današnjeg odgovara.

  • 0
Mejl, Gmail Foto: Pixabay.com

Iako je Google odavno omogućio Gmail korisnicima da opciju "Conversation view" isključe na desktop računarima, to nije bilo moguće učiniti na mobilnim telefonima.

Sve do danas.

Dugo iščekivana opcija da se mrski "Conversation view" isključi na Gmail aplikaciji napokon stiže na IOS i Android uređaje, što će korisnicima omogućiti da svaki e-mail otvaraju pojedinačno, bez potrebe da se grupišu u jedan vezani mail.

Foto: Flickr/JohnKarak

Ako ste Gmail korisnik a niste fan vezanog aranžiranja vaših e-mail konverzacija, prelazak na pojedinačno gledanje svakog novog maila vrlo je jednostavno: Potrebno je samo otići u Settings meni na aplikaciji, izabrati vaš lični Gmail nalog i isključiti "Conversation view" opciju.

U slučaju da opciju na vašem telefonu još uvek nemate, strpite se još samo malo- Google je u procesu omogućavanja ove opcije svim korisnicima u naredne dve nedelje, tako da ćete je i vi veoma brzo videti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA