Svi samouki programeri ovo treba da znaju: Ako već imate posao, evo kako možete da imate još veću platu!

Na internetu je uglavnom moguće savladati osnove, ali za napredniji nivo i praksu neophodno je dalje usavršavanje

  • 1

Na današnjem IT tržištu sve je veći broj samoukih programera koji su svoje znanje stekli zahvaljujući brojnim kursevima koji se mogu pronaći na internetu. Međutim, postavlja se pitanje da li je to znanje koje su stekli dovoljno? Odmah da vam kažemo - nije!

Na internetu je uglavnom moguće savladati osnove, ali za napredniji nivo i praksu neophodno je dalje usavršavanje. Upravo to usavršavanje nudi CODE centar za IT specijalizaciju kompanije Comtrade.

CODE centar je sa radom počeo u oktobru i već u prvoj generaciji ima nekoliko desetina polaznika koji pohađaju različite obuke, u zavisnosti od svojih interesovanja.

Foto: A. Nalbantjan

Polaznicima CODE centra za IT specijalizaciju na raspolaganju su šest različitih smerova sa tendencijom kontinuiranog dodavanja novih specijalizacija u zavisnosti od potreba na tržištu:

Web Developer (Front-End Developer i Back End Developer). U okviru Back End-a postoje PHP, JAVA i .NET;

Mobile Developer (Android Developer i iOS Developer).

Pored početnih obuka, CODE centar nudi i napredne specijalizacije za sve smerove.

Predavanja su prilagođena tako da i zaposleni mogu da prisustvuju jer se održavaju u poslepodnevnim časovima.

Foto: pixabay.com

Svaka od specijalizacija obuhvata po 200 školskih časova, sa najvećim procentom prakse, konkretnim primerima i zadacima proisteklim iz svakodnevnog rada kompanije Comtrade.

Zbog čega bi samouki programeri trebalo da se odluče baš za CODE?

CODE centar za IT specijalizaciju je deo globalne kompanije Comtrade koja je aktivna i priznata u oblastima digitalizacije, Cloud infrastrukture, bezbednosti podataka, "Big Data" koncepta, mobilnosti, pa i u "Internetu stvari" (IoT).

Sa više od 2.000 IT inženjera, Comtrade kreira softverska rešenja i pruža IKT i konsalting usluge vodećim kompanijama u svetu.

Foto: Pixabay.com

Pored znanja koje će vrhunski stručnjaci Comtrade-a deliti sa kandidatima CODE-a, kao i prakse, najveća IT kompanija u jugoistočnoj Evropi može se pohvaliti i najsavremenijim učionicama u kojima se održavaju predavanja.

Rad polaznika CODE centra za IT specijalizaciju će svakodnevno pratiti njihovi mentori koji će držati predavanja, a oni koji pokažu najveće znanje i interesovanje vrlo lako mogu da postanu deo Comtrade grupacije.

Foto: code.edu.rs

Više informacije o CODE obuci možete da pronađete na zvaničnom sajtu: www.code.edu.rs ili na broj telefona 011/201-55-00.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pavle

    15. decembar 2017 | 21:54

    Ajde da napravite neku igricu momci Šešelj rastura hag 1 i 2

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA