≫ 

GoPro objavio novu opciju za svoju Fusion kameru koja snima u 360 stepeni (VIDEO)

Nove opcije dostupne su za GoPro aplikaciju na iOS uređajima

  • 0

Kompanija GoPro otvorila je novi svet kreativnih mogućnosti sa objavljivanjem Mobile OverCapture funkcija za editovanje videa zabeleženih Fusion 360 kamerom.

Nove opcije dostupne su za GoPro aplikaciju na iOS uređajima, a MobileOverCapture pruža korisnicima mogućnost snimanja svojih životnih trenutaka iznova i iznova.

Kako biste videli šta sve može MobileOverCapture, pogledajte sledeći video:

Posetioci najvećeg Međunarodnog sajma potrošačke elektronike CES u Las Vegasu imaju priliku da isprobaju Fusion kameru i sami režiraju sopstveni Mobile OverCapture trenutak.

Fusion kamera snima sve i ne propušta ništa, a impresivna 5,2K rezolucija u 360 stepeni pruža jedinstvenu perspektivu i vizuelne efekte koje nije moguće postići običnom kamerom.

Kamera Fusion dostupna je za kupovinu po ceni od 580 evra, a najbolja kamera kompanije GoPro do sada dizajnirana je da izdrži sve uslove snimanja.

Printskrin: Youtube/GoPro Tutorials

Snimci koji su zabeleženi ovom kamerom mogu se editovati direktno u GoPro aplikaciji za iOS uređaje, dok će Android podrška biti ubačena u narednim mesecima.

Kompanija GoPro objavila je i cene svojih kamera za 2018. godinu, pa će HERO6 koštati 332 evra, HERO5 Black 250 evra i HERO5 Session 166 evra. Više informacija možete pronaći OVDE.

Pogledajte video snimljen GoPro Fusion kamerom:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA