Igrali smo PacMan-a na Commodoru,Super Marija i druge retro igrice: I dalje su zabavne kao i pre 20, 30 godina (FOTO) (VIDEO)

Na Reboot InfoGamer sajmu u Zagrebu čitav jedan štand bio je posvećen igranju legenardnih retro video-igrica

  • 0

Malo stariji gejmeri dobro pamte vreme kada su Commodore, Nintendo i Sega Mega Drive vladali scenom video-igara. Mi smo uspeli da se vratimo u to vreme, barem na kratko.

Među prvima smo igrali Far Cry 5 u ovom delu Evrope: Nakon nekoliko minuta, shvatili smo zašto je NAJBRUTALNIJI do sada!

Na Reboot InfoGamer sajmu u Zagrebu čitav jedan štand bio je posvećen igranju legenardnih retro video-igrica.

PacMan, Super Mario i Sonic su samo neki od čuvenih naslova koje smo zaigrali na kratko i koji su nas vratili u vreme kada internet nije ni postojao, a moćna 3D grafika je bila samo misaona imenica.

Bez obzira na to što su pomenute tri igrice prilično jednostavne i mlađim generacijama verovatno dosadne, one su ipak uspele da nas zabave i vrate u neko drugo vreme.

Setili smo se kako je izgledalo trčanje i ubijanje zlih pečurki u Super Mariju, izbegavanje čudovišta u PacManu pomoću džojstika za Commodore i brzo trčanje u Sonicu na Sega Mega Drive-u.

Sve u svemu, veoma je lepo da se u današnje vreme super-brzih pametnih telefona, interneta i moćne grafike prisetimo vremena kada je sve bilo jednostavnije, ali ipak ništa manje zabavno.

Kako je izgledao naš povratak u prošlost igrajući retro igrice, pogledajte u nastavku:

Pročitajte još i:

Vozio sam munjevito pravi trkački automobil, ali u zgradi: Dok sam nosio ove naočare bilo je ludilo, a tek kada sam ih skinuo!

Naleteo sam na BOMBU usred Zagreba i imao sam samo pola sata da je DEAKTIVIRAM!

Nalazite se na pustom ostrvu i imate samo jedan cilj - DA PREŽIVITE: Ova igrica preti da ugrozi Counter-Strike, LoL i Dotu!

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA