FACEBOOK OPET UVEO PROMENE: I uopšte vam se neće dopasti!

Iz kompanije su rekli da testiraju poboljšane notifikacije koje će pokazivati relevantan sadržaj o svemu što bi moglo da vam koristi tog dana

  • 14

Facebook uvodi promene u notifikacijama koje se pojavljuju na vašem profilu, pa ćete osim rođendana svojih prijatelja ubuduće moći da vidite i još neke zanimljive stvari.

DOPISIVANJE BEZ GRANICA: Sada poruke na Twitteru možete slati svakome!

Kako piš "Mirror", notifikacije će biti dinamičnije nego ranije, a Facebook će tako postati još veća konkurencija drugim društvenim mrežama.

- Testiramo poboljšane notifikacije koje će pokazivati relevantan sadržaj o svemu što bi moglo da vam koristi tog dana - rekli su iz kompanije.

Osim obaveštenja o rođendanu svojih prijatelja, dobijaćete i obaveštenja o tome koji prijatelji se nalaze u blizini i koji kafići u blizini rade.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

U obaveštenjima će se naći i spisak događaja na koje idu vaši prijatelji, teme koje većina vaših prijatelja čita, odnosno teme koje su trenutno najpopularnije na mreži i teme koje su popularne u vašoj bliskoj okolinu.

Osim toga, tu je i kategorija "Today in the Past", koja će prikazivati statuse i fotografije iz bliske prošlosti.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zla devojčica

    26. april 2015 | 20:29

    Ugasiti fejs. Čovek koji se zalaže za globalnu komunikaciju ne treba da otkriva svaku pojedinost iz naših života, kao da nas nadgledaju i prisluškuju, a pritom kupio 5 kuća pored njegove da bi imao "privatnost". Socijalna medija je bolest.

  • GROM

    26. april 2015 | 21:14

    moze li mi reci gde ima jeftina kavurma?

  • Slobodan Milojević

    26. april 2015 | 21:25

    Sa ovako čestim i korenitim promenaama, čini mi se, da ste dosta ugrozili privatnost korisnika.Ono šta ja radim,čitam itd, to treba da bude samo moja stvar.Ova vaša nova notifikacija je totalni promašaj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA