MISLITE DA VAM KUĆU PROGONE DUHOVI? Pomoću ovog sajta saznajte ko je sve do sada UMRO u njoj!

Reč je o sajtu "Died in House" koji je napravio Roj Kondri iz Amerike

  • 1

Web-sajt "Died in House" omogućava korisnicima da na osnovu unete adrese odrede ko je sve do sada u njihovoj kući preminuo. Ovaj sajt će na osnovu umrlica i 130 miliona policijskih izveštaja utvrditi tu informaciju.

Da li vidite duha na ovoj slici?

Korišćenje ovog servisa košta 12 dolara, a za taj novac on će korisnicima ponuditi i informacije da li su na njihovoj lokaciji postojale laboratorije meta.

Najstarije informacije koje koristi sajt "Died in House" potiču iz 80-ih godina, jer je u to vreme počela digitalizacija informacija. Sajt je napravio Roj Kondri nakon što je otkrio da je u kući koju je kupio neko preminuo, a da on to nije znao.

Otkrio sam da većina zemalja nema nikakve zakone koji bi razotkrili smrt na bilo kom imanju, bez obzira na koji način se ona dogodila. Takođe sam otkrio da ne postoji jedno mesto na koje možete da odete i uradite istraživanje - istakao je Roj.

Za sada ovaj sajt funkcioniše samo u Americi, a prema Forbes-ovom istraživanju on je prilično precizan. Kako "Died in House" izgleda možete pogledati OVDE.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: independent.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA