STAR WARS GROZNICA JE POČELA: Da li ste na svetloj ili tamnoj strani sile? Google će odlučiti umesto vas

Za manje od mesec dana očekuje nas svetska premijera filma Star Wars The Force Awakens, a u njegovu čast Google je već spremio iznenađenje za sve fanove ovog serijala

  • 0

Star Wars The Force Awakens je jedan od najiščekivanijih filmova ove godine, a u njegovu čast Google je svim fanovima pripremio jedno iznenađenje. Naime, svi korisnici Google naloga će moći da izgled najpopularnijih servisa kao što su Gmail, YouTube, Google pretraživač i tako dalje, promene u teme iz novog Star Wars-a.

FANOVI RATOVA ZVEZDA SPREMITE SE: Stiže i video-igrica Star Wars The Force Awakens!

Dovoljno je ulogovati se Gmail nalogom na https://www.google.com/starwars/ i nakon toga odabrati da li više volite svetlu ili tamnu stranu sile.

Tako će na primer bar na YouTube-u koji prikazuje trajanje videa promeniti boju u crvenu ili plavu, a takođe će i ikonica za pojačavanje i smanjivanje zvuka kriti jedno iznenađenje. Gmail je dobio pozadine iz novog Star Warsa, a Google Chrome kompletnu novu temu.

Više o ovoj promeni možete pogledati OVDE.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA