≫ 

ALARM NA FEJSBUKU: Evo šta je promenjeno na društvenoj mreži zbog MASAKRA u Orlandu!

Posle napada na društvenim mrežama ubrzo je otvorena tema #PrayforOrlando, a Fejsbuk je aktivirao svoju opciju "Safety Check" koja omogućava korisnicima da svojim prijateljima stave do znanja da su dobro

  • 1

Fejsbuk je, posle masakra u Orlandu, na Floridi, u kom je ubijeno 50 ljudi, prvi put u SAD aktivirao funkciju provera bezbednosti.Ta funkcija je prvi put uvedena u oktobru 2014. godine i omogućava korisnicima da objave da su bezbedni kada je u pitanju neka prirodna nepogoda ili kriza.

PALILI SVEĆE I NOSILI ZASTAVE DUGINIH BOJA: Parižani odali počast nastradalima u gej klubu u Americi!

- Probudivši se jutros, užasnuo sam se kada sam čuo za pucnjavu u Orlandu. Moje misli i molitve su uz žrtve, njihove porodice i LGBT zajednicu - objavio je na svom zvaničnom nalogu direktor Fejsbuka Mark Zakerberg, preneo je Rojters.

Posle napada na društvenim mrežama ubrzo je otvorena tema #PrayforOrlando.

Najmanje 50 osoba je ubijeno, a 53 su ranjene u najmasovnijoj pucnjavi u istoriji SAD u noćnom gej klubu u Orlandu na Floridi.

Napadač, koji je ubijen, identifikovan je kao američki državljanin avganistanskog porekla Omar Matin (29). Matin se zakleo na vernost terorističkoj Islamskoj državi, koja je preuzela odgovornost za napad.

(Telegraf.rs / Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stvarno?

    15. jun 2016 | 09:23

    Ja josh uvek nemam profil na FB. Jel to gut ili nije gut? Jesam li shta propustio do sad?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA