≫ 

Uključite Incognito Mode na Youtube i spasite se dosadnih predloženih video klipova

Što više snimaka gledate, to više saznanja o vašem ukusu ovaj servis ima

  • 0

YouTube ima uvid u to kakav sadržaj vi želite i ponekad i sam utiče na video materijal koji će vam biti predložen i zato je odlučio da svojim korisnicima omogući Incognito Mode kako biste sačuvali vaš ukus samo za vas.

Uživo su snimili svoj raskid i podelili ga sa celim svetom (VIDEO)

Kao i Incognito Mode na Google Chrome pretraživaču, tako i ovaj na YouTube omogućava da pretražujete sadržaj anonimno. Kada izaberete ovu opciju, istorija pretrage se neće pamtiti. U predložene snimke dobićete neke nasumično izabrane video klipove koji su namenjeni za taj dan. Tako ćete moći da koristite ovaj servis kao da niste ulogovani.

YouTube kao i Google imaće Incognito Mode. Foto: Pixabay.com

Ova opcija je odlična ne samo zbog toga što nećete otkrivati vaš ukus već ćete moći da date detetu da koristi telefon bez bojazni da će mu servis ponuduti video materijal iz kategorije koja je vas interesovala. Ali, isto tako, ni vi nećete dobijati crtane filmove u predloženim snimcima.

Veoma je lako aktivirati i deaktivirati Incognito Mode u YouTube. Potrebno je da imate najnoviju verziju aplikacije, pa uradite obavezan update. Otvorite aplikaciju, kliknite na vašu profilnu sliku u desnom uglu ekrana i kliknite na “Turn on Incognito”.

Uskoro će opcija biti dostupna i za korisnike Android uređaja. Foto: Pixabay.com

Sada ste bezbedni da surfujete i gledate snimke bez da oni budu zapamćeni. Kada ste završili sa pretragom na istom mestu isključite ovaj Incognito Mode. Ova opcija trenutno je moguća samo na iOs uređajima, ali uskoro će biti i na ostalim uređajima.

(Telegraf.rs/digitaltrends.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA