ANONIMUSI SRBIJE PORUČILI: Građani, podignite svoj glas protiv bahate vlasti! (VIDEO)

Anonimna grupa poslala je, preko sajta youtube.com, video poruku političarima, tajkunima i bankarima. Pozvali su građane Srbije da "anonimno podignu svoj glas"

  • 22

Hakerska grupa Anonimusi poslala je, putem sajta youtube.com poruku "političarima Srbije, tajkunima, bankarima i sličnima". Oni nisu zadovoljni kako se trenutna vlast ponaša ni u jednoj sferi društva: ekonomiji, privredi, zakonodavstvu, sudstvu i kulturi. Anonimusi su pozvali sve građane Srbije da "anonimno podignu svoj glas".

- Dosta nam je vaše bahatosti, nesposobnosti i samoljublja. Evolucija Srbije je počela, poručuju Anonimusi.

Oni smatraju da je ekonomija Srbije uništena:

- Zašli ste u sve pore društva i uništili sve čega ste se dotakli, a sve zbog pohlepe ili želje za kontrolom. Spas srpske ekonomije je spao na očuvanje rada jedne firme, koja vredi jedan dolar. Sve drugo je uništeno.

Takođe, Anonimusi su optužili vlast za zloupotrebu sudstva. - Naša osnovna ljudska prava gazite kršeći Ustav ove države. Ustavni sud ne stiže ni da obradi sve vaše gluposti, pa na odluke čekamo mesecima. Državne tajne vam služe za skrivanje kriminala, smatra ova grupa.

Oni su poručili sadašnoj vlasti da ima samo jedan izbor: ili da se popravi ili da nestane.

Promenićemo vaš nakaradni sistem vrednosti gde krešteća golotinja, mržnjom zadojeni batinaši i bezobzirni pohlepni samoljupci imaju primat nad kulturom, prijateljstvom, razumom i humanizmom. Zlo je toliko naraslo da više nema kompromisa. Na vama je da se prilagodite, da i vi evoluirate ili da nestanete.

Inače, ova hakerska grupa pre nekoliko dana napala je sajtove nekih političkih partija. Poruka koju su tada poslali političarima slična je ovoj, najnovijoj.

(Telegraf.rs)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sveti Ratnik

    5. februar 2012 | 14:28

    Anonimusi uz vas smo!!Vreme je da se nesto uradi!!

  • Патриота

    5. februar 2012 | 14:42

    Како да подигнем свој глас???

  • Dragan Petrovic

    5. februar 2012 | 18:50

    bravo majstori!Došli smo do dna. Ovi nas uništiše!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA