Nokia sprema novu zver od telefona: Sada je objavljena i prva fotografija (FOTO)

Nokia 8 će biti predstavljena 31. jula i imaće dvostruku kameru na pozadini

  • 6
Foto: Promo/Venture Beat

Finska kompanija HMD Global, koja je kupila prava na proizvodnju telefona pod brendom Nokia, prošlog meseca otkrila je sklapanje partnerstva sa kompanijom Zeiss, a sada je procurela i prva fotografija novog modela telefona - Nokia 8.

NOVA NOKIJINA ZVER: Telefon koji bi mogao da oduva čak i Samsung i iPhone!

Nokia 8 će biti predstavljena 31. jula i imaće dvostruku kameru na pozadini. Oba sočiva imaće 13 megapiksela i proizvodiće ih Carl Zeiss, piše "The Verge".

Po specifikacijama će ovaj telefon moći da parira najboljim smartfonima današnjice. Imaće ekran od 5,3 inča rezolucije 2.560 x 1.440 piksela, Qualcomm Snapdragon 835 procesor, 4 ili 6 GB RAM memorije i 64 GB prostora za čuvanje podataka, a biće dostupni i dual-SIM modeli.

Fotografiju koju je prvi objavio portal Venture Beat prikazuje Nokiju 8 u plavoj boji, a očekuje se da će nova perjanica čuvene kompanije dolaziti i u srebrnoj i zlatnoj varijanti.

Nokia 8 dolaziće sa čistom Android 7.1.1 Nougat verzijom.

HMD Global je odlučio da zadrži fizičke tastere i šire okvire oko ekrana telefona, što je u suprotnosti sa najaktuelnijim Android telefonima. Međutim, cena ovog telefona bi mogla da se iskupi za malo lošiji dizajn.

Pogledajte fotografiju:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA