Bizarna, tajna igrica skrivena u novom Androidu: Evo kako da je pronađete (VIDEO)

Internet gigant još uvek nije otkrio tačno ime Android O verzije, a mnogi zbog ove igrice misle da bi on mogao da se zove Octopus

  • 0

Google je objavio finalnu beta verziju Androida O, a sa njom i tajnu, bizarnu igricu (Easter Egg).

Novi Android stiže do kraja septembra: Pogledajte koje sve opcije donosi!

Internet gigant još uvek nije otkrio tačno ime Android O verzije, a mnogi zbog ove igrice misle da bi on mogao da se zove Octopus.

Naime, tajna, bizarna igrica je zapravo crni oktopod kojim može da se upravlja i koji se na bizaran način sa pipcima pomera po ekranu, piše "Mashable".

Ukoliko na svojim Pixel telefonima imate instaliranu najnoviju beta verziju Androida, ovaj Easter Egg možete pronaći u Settings > System > About Phone > Android Version. Potrebno je prstom duže zadržati na "O" logo kako bi se igrica pokrenula.

Iako mnogi misle da bi Octopus moglo da bude ime predstojećeg Androida, najverovatnije je Google rešio da "troluje" beta testere koji čekaju da pravo ime konačno bude otkriveno.

S obzirom na to da je potvrđeno da je ovo poslednja beta verzija Androida O, Google bi istu mogao da objavi ranije nego što se mislilo.

Podsetimo, Android O će prvo stići na Google-ove uređaje Pixel i Pixel XL, kao i podržane Nexus uređaje, prenosi portal nextpowerup.com.

Kada je reč o novim funkcijama, tu su "Picture-in-Picture mode", "Notification Dots", poboljšana selekcija tekstova, poboljšane notifikacije, "autofill" opcija, app bedževi i još mnogo toga.

Pogledajte video:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA