Problemi sa proizvodnjom iPhone X telefona se nastavljaju: Apple će zbog toga prodati duplo manje uređaja, a to znači samo jedno

Interesovanje fanova za "Desetku" uopšte ne jenjava, a mnogi su preskočili iPhone 8 u iščekivanju ovog modela

  • 3

Apple od samog predstavljanja iPhone-a X ima problema sa proizvodnjom, a prema najnovijim informacijama, gigant iz Kupertina bi zbog toga mogao da isporuči samo polovinu planiranih modela za 2017. godinu.

Samsung će od novog iPhone-a zaraditi MILIJARDE: Dobiće više para nego od prodaje svojih telefona, a evo i kako!

Taj broj iznosi 20 miliona primeraka iPhone-a X, a problem je navodno nastao zbog tehničkih poteškoća u proizvodnji delova koje koristi Face ID opcija za prepoznavanje lica.

Kako piše Nikkei Asian Review, problem u masovnoj proizvodnji novog iPhone-a počeo je tokom povezivanja OLED panela, a iako je to rešeno u julu, novi problem nastao je sa modulom koji prepoznaje lice korisnika.

Prema određenim izveštajima, proizvođači su uspeli da poboljšaju problem dobro napravljenih modula tek krajem septembra, što je dovelo do smanjenje broja uređaja koji će biti spremni za početak prodaje koji je zakazan za 3. novembar.

Ukoliko Apple do kraja godine isporuči samo 20 miliona iPhone X uređaja, to će značiti ogroman pad prodaje. Podsetimo, Apple je 2015. godine za samo jedan vikend prodao 13 miliona komada iPhone 6S i 6S Plus modela.

Interesovanje fanova za "Desetku" uopšte ne jenjava, a mnogi su preskočili iPhone 8 u iščekivanju ovog modela.

Najverovatnije je da će fanovi morati da sačekaju barem početak 2018. godine kako bi imali priliku da se dokopaju ovog uređaja.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    24. oktobar 2017 | 20:06

    Ne moze se prodati duplo manje. Mozda ste mislili na u pola manje???

  • The Spatula

    24. oktobar 2017 | 19:13

    Kod ovog IPhona, Samsung ce najbolje proci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA