Pametne klime su spas za paklene vrućine: Možete da ih uključite putem smartfona u svakom trenutku, gde god da se nalazite

Posle pametnih telefona i pametnih televizora, poslednja tehnološka inovacija dostupna na našem tržištu su pametne klime

  • 2

Leto je, napolju temperatura preskače 35 stepeni, nedostaje vam vazduha, znojite se i jedva čekate da se dokopate svog stana i rashladite se pod klima uređajem

Ali kada konačno uđete u svoju oazu, u njoj je temperatura slična kao napolju, a vazduh još "teži" za disanje. Zbog toga uključite klimu i čekate da postigne željenu temperaturu. I čekate. I čekate... I čekate jer, niti je moguće odjednom značajno spustiti temperaturu, niti je dobro da klima uređaj podesite na manje od 20 stepeni jer, ima li šta gore od letnje prehlade? Zar ne bi bilo zgodno da možemo da podesimo da se klima uređaj uključi pola sata pre našeg dolaska i da nas u stanu sačeka prijatnih 23, 24 stepena?

Tu na scenu stupaju pametne klime. Ovi uređaji mogu da se povežu na Wi-Fi mrežu, čime dobijate mogućnost potpune kontrole putem svog pametnog telefona ili tableta. Ovo takođe pomaže u mnogim svakodnevnim situacijama, a posebno ako su vam kod kuće ostala deca bez nadzora ili stariji bez iskustva u rukovanju klima uređajem. Jer, uključivanje, isključivanje i regulaciju temperature sada kontrolišete u bilo koje doba dana i gde god da se nalazite.

Foto: Promo Foto: Promo

Istraživali smo za vas:

Kada je reč o povoljnijim rešenjima, brend Tesla od skoro nudi i pametne klime. Uz dodatak Smart kit-a koji se jednostavno povezuje, Tesla inverter klima postaje "pametna", a kada se na telefonu instalira aplikacija za upravljanje, klima se može kontrolisati sa bilo koje lokacije.

Naravno, za one koji nisu skloni novitetima, u ponudi je veliki broj modela standardnih klima uređaja za prostorije različitih veličina. Uverili smo se i da su Tesla klime jedine na tržištu sa ugrađenim filterom sa vitaminom C koji osvežava vazduh i blagotvorno utiče na zdravlje.

I još nešto:

Tesla klime dobijate uz 3 godine garancije na sve modele, a mi ćemo nastaviti da vas informišemo o novitetima iz ponude ovog brenda.

Više informacija pogledajte na www.tesla.info.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA