≫ 

Facebook se seli u jednu od najluksuznijih zgrada na svetu: Platiće je 35 miliona dolara, ali će imati pogled od kojeg zastaje dah (FOTO)

Neboder 181 Fremont je mešavina poslovnog i privatnog prostora, ima 70 spratova i u njemu će raditi između dve i tri hiljade zaposlenih u Facebooku

  • 0

Kompanija Facebook potpisala je ugovor o iznajmljivanju dela luksuznog nebodera u San Francisku, koji će kada se završi, biti jedan od najviših na Zapadnoj obali. Facebook će za iznajmljivanje prostorija u ovoj zgradi morati da plati neverovatnih 35 miliona dolara.

Facebook i Microsoft postavili optički kabl preko Atlantskog okeana: 16 MILIONA PUTA je brži od prosečnog interneta!

Neboder 181 Fremont je mešavina poslovnog i privatnog prostora, ima 70 spratova i u njemu će raditi između dve i tri hiljade zaposlenih u Facebooku. 

 
A post shared by 181 Fremont (@181fremont) on

Radnici čuvene kompanije biće smešteni na 33 sprata luksuzne zgrade, piše "Business Insider".

Kancelarije Facebook u neboderu prostiraće se na više od 40.000 kvadratnih metara i to će biti prvo predstavništvo popularne društvene mreže u San Francisko. Ova kompanija trenutno organizuje prevzor za hiljade svojih zaposlenih do Menlo Parka gde se nalazi njeno sedište.

Foto: www.181fremont.com

U podacima do kojih je došao San Franciso Business Times se ne navodi na koliki vremenski period je Facebook zakupio prostorije u najluksuznijoj zgradi na Zapadnoj obali.

Cena izgradnje ovog nebodera iznosila je 665 miliona dolara, a njeni tvorci ističu da je to najsigurnija zgrada na svetu, koja može da preživi čak i razorni zemljotres.

Pogledajte još fotografija ovog arhitektonskog čuda:

Foto: www.181fremont.com
Foto: www.181fremont.com

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA