Objavila je snimak iPhone-a koji je njen otac dobio na testiranje kao radnik Apple-a, a onda je usledila brutalna kazna (VIDEO)

Pitersonova nije ni mogla da zamisli da će njen snimak privući toliku pažnju javnosti

  • 9

Jutjuberka Bruk Amelija Piterson objavila je snimak tatinog iPhone-a X pre nego što je Apple zvanično pustio telefon u prodaju. Njen otac je u čuvenoj kompaniji radio kao inženjer, ali je dobio otkaz nakon što je objavila snimak telefona koji je bio u fazi testiranja i nije bio za javnost.

iPhone može da vas tajno snima dok se kupate ili radite bilo šta drugo: Otkriven najveći i najopasniji problem do sada!

Pitersonova nije ni mogla da zamisli da će njen snimak privući toliku pažnju javnosti. Njen video pojavio se čak i na "trending" YouTube stranici, piše "RT".

- Moj tata je jedan od privilegovanih inženjera koji je radio na iPhone-u X i imao je jedan primerak za sebe nakon što je Apple zvanično predstavio uređaj i nakon što je gomila jutjubera objavila snimak kako ovaj telefon izgleda u ruci. Tata mi je pokazao telefon u kafeteriji Apple-a i tu sam snimila video - izjavila je Bruk.

Njen otac je u Apple-u kao inženjer radio od avgusta 2013. godine.

Bruk je istakla da je  video snimila kao podsetnik na porodični dan koji su proveli u Kaliforniji, kao i da je imala jako malo pratilaca na internetu.

- Snimak je iznenada postao viralan. Ni sama ne znam kako je postao tako popularan s obzirom na to da je već postojala gomila snimaka iPhone -a X - dodala je Bruk.

Foto: Tanjug/AP

Ona je istakla da je nakon što je uklonila snimak po molbi Apple-a, tehnološki gigant ipak otpustio njenog oca.

- Moj tata prihvata punu odgovornost jer mi je dozvolio da snimim njegov iPhone X. Kada radite za Apple, nema veze koliko ste dobra osoba. Ukoliko prekršite njihovo pravilo, oni jednostavno nemaju tolerancije. Pravila su tu zbog bezbednosti i sreće zaposlenih - zaključila je ova mlada devojka.

Pogledajte video:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA