GRUDI ZA DOBRO JUTRO: Ovako Stanija budi muškarce! (FOTO)

Starleta iz Rume ne prestaje da pokazuje "čime raspolaže", a mnogi koji ne mogu pogled da odvoje nabujalnog poprsja, nisu ni primetili da je bivša farmerka obukla grudnjak veći za broj

  • 1

 

Nakon žestoke svađe sa koleginicom Sorajom, Stanija se vratila svom "zanatu" i fanove obradovala novim golišavim fotografijama, a ovoga puta dobro jutro je poželela u donjem vešu, sa silikonskim grudima u prvom planu!

 

Starleta iz Rume opet je izazovnom pozom zapalila mušku maštu, a mnogi koji otvorenih usta pilje u njene čvrste grudi neće ni primetiti da je nekadašnja farmerka obukla brushalter veći za broj.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SREĆKO

    6. april 2014 | 08:41

    Mukica, njeno zanimanje je veoma komplikovano i čak nekada opasno, jer dovodi do učestog zamora, oštećenja silikonski implatanata na delovima tela, otežanog sedenja, modrica na kolenima, istezanja usne duplje, iritacije kože lica i stomačne mučnine usled prevelikog nanosa ili unosa supstance PH-7. Verujte nije to nimalo lako zanimanje i treba uložiti veliki i fizički a i psihički odnosno intelektualni napor da bi se svi ti klijenti zadovoljili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA