DANIEL KAJMAKOSKI: Jedva čekam da postanem otac!

- Ne mislim da to treba da se radi na silu. Stalno pričam o tome da sam maštao o tome da budem mlad tata, da me moja deca upoznaju takvog. Nastaviću da tražim tu svoju veliku ljubav - kaže popularni pevač

  • 3

Od prvog pojavljivanja na bini "X Factor"-a, i žiri i publika bili su složni u jednom: ako neko poseduje taj famozni X faktor, onda je to Daniel Kajmakoski.

Ogromna popularnost koju je stekao za kratko vreme ovom Makedoncu je donela i veliki broj obožavateljki, koje ne prezaju od toga da mu izjavljuju ljubav, a sve su češći komentari da je "sada taman u godinama za ženidbu".

- Ne mislim da to treba da se radi na silu. Stalno pričam o tome da sam maštao o tome da budem mlad tata, da me moja deca upoznaju takvog. Eto, to se do sada nije desilo ali ne opterećujem se time. Desiće se kad bude trebalo da se desi. Ali, nastaviću da tražim tu svoju veliku ljubav da bih mogao što ranije da postanem otac, jer jako volim decu i ona vole mene - kaže Daniel za "Naxi" radio.

Od 31. marta, svakog radnog dana od 18 časova slušaćete ga u emisiji "Mojih 50" na "Naxi" radiju, u kojoj će Daniel pričati o omiljenim pesmama, ali i o tome koje stihove je pevao jednoj posebnoj devojci, uz koju pesmu je "preboleo" Tošeta Proeskog ali i zašto bi želeo lično da upozna Dina Merlina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA