MIRANDA KER: Što više imam seks, telo mi je zategnutije

Australijska manenka snimila je provokativan editorijal za GQ, a za ovaj časopis istakla je da seks za jednu noć nije njena stvar

  • 1

Poznata manekenka Miranda Ker snimila je golišavi editorijal za časopis GQ, gde po ko zna koji put pokazala svoju zanosnu figuru. U intervjuu za ovaj magazin, australijska lepotica je istakla da želi da istraži više svoju seksualnost.

- Što više starim, više samopouzdanja ima oko stvari u kojima uživam. Ono što sam primetila, jeste da kada imam manje seksa, telo mi je nije tako savršeno. Što više imam seks, moje ruke, kao i moj stomak, imaju bolju definiciju - rekla je popularna manekenka.

Miranda, koja se nedavno razvela od glumca Orlanda Bluma, istakla je da je sa bivšim suprugom oduvek imala dobar odnos, kao i da seks za jednu noć nije ono što joj se dopada.

- Između Orlanda i mene oduvek je postojala sjajna hemija. Seks za jednu noć nije moja stvar. Orlando je morao šest meseci da čeka da ga poljubim - rekla je ova lepotica.

Provokativni editorijal Mirande Ker za GQ možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs/Daily Mail)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa stankovic

    29. maj 2014 | 06:21

    Miranda Ker ne shvata da je vođenje ljubavi ili seksanje fizička aktivnost i normalno je ako ima pet puta dnevno sex da joj je definicija bolja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA