ZVEZDA GRANDA: Na sudu sam dokazao da nisam imao seks sa maloletnim dečakom!

- Tužio sam čoveka koji je medijima ispričao ove izmišljotine i dokazao da ništa od toga nije tačno kao i da nisam gej. Ako neko voli žene, volim ih ja - kaže Amar Jašarspahić

  • 4

Pred Novu godinu je vlasnik diskoteke u Beču optužio Amara Gileta Jašarspahića da je imao seks sa maloletnim dečakom, a pobednik "Zvezda Granda" je odmah podneo tužbu na klevetu i kaže da je na sudu dokazao da svoju nevinost kao i da nije gej!

- Jako me je pogodila ta njegova kleveta, jer sam svakom morao posebno da objašnjavam šta je prava istina. Čovek je bio uvređen jer nakon završene tezge nisam hteo da odem u njegov separe i nastavim da pevam za njega i društvo, iako sam probio dogovoreni termin i nastupao više nego što treba. Kako bi mi se na neki način osvetio, on je dao medijima izmišljotine i ne znam kako mu je to palo na pamet - ispričao je Amar za "Alo" i dodao da je nakon toga odmah podneo tužbu protiv vlasnika diskoteke i dobio spor na sudu.

- Tužio sam ga i, naravno, dokazao da ništa od toga nije tačno i da nisam gej, jer ako neko voli žene, volim ih ja. Dobio sam veliku odštetu, ali ja sam čovek, nisam smeće i dinar nisam uzeo, neka mu taj novac ide na čast - zaključio je Jašarspahić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA