NIKOLINA PIŠEK: Severina izgleda kao Dart Vejder! (FOTO)

Hrvatska voditeljka je u emisiji "Bulevar" na televiziji B92 prokomentarisala kostim u kojem se pevačica pojavila na modnoj reviji u Beogradu

  • 3

Voditeljka Nikolina Pišek, nije se libila da žestoko iskritikuje svoju zemljakinju Severinu Vučković i lepa voditeljka je u emisiji "Bulevar", prokomentarisala kostim hrvatske pevačice, pa ju je uporedila sa kornjačom, ali i sa likom "Ratova zvezda", legendarnim Dartom Vejderom.

Severina se za vikend pojavila na beogradskom "Fashion weeku", gde je nosila neobičnu kreaciju kreatora Marka Mitanovskog. Burne reakcije na pojavljivanje lepe Seve, nisu izostale ni u emisiji televizije B92, pa je Pišekova, kako prenosi "Pulsonline", na njeno izdanje imala sledeći komentar.

- Severina u ovom kostimu izgleda kao mešavina Darta Vejdera i kornjače - rekla je Nikolina.

Ovaj komentar se verovatno neće svideti Severini, ali ni Mitanovskom, koji je osim sa Severinom sarađivao i sa Jelenom Karleušom, ali i sa svetskom pop zvezdom, Lejdi Gagom.

(M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivi

    1. april 2014 | 17:12

    Nikolina lepo si to rekla!

  • Ilijana

    1. april 2014 | 19:59

    I Mitanovski će da se smeje 100% jer nije kritikovala njega nego onu dosadnu ženu koja je kao neka pevačica. Kreacije Mitanovskog su fantastične i mislim da će da mu postane jasno da mu ta "pevačica" ne treba jer njegov dizajn govori sam za sebe.

  • Fhfjb

    1. april 2014 | 21:01

    "Lepe" Seve ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA