Austrijanci Zvonka Bogdana proglasili za prevaranta koji je pokrao milijarde dolara! (FOTO)

- Da sam samo deo tog novca ukrao, bio bih bogat čovek! Ma, da sam uzeo tek 10 odsto od te sume, pa da je dam Srbiji da izmiri dugove, gde bi nam bio kraj - kaže slavni pevač

  • 4

Bečki list "Heute" je 30. marta objavio tekst o Zvonku B, državljaninu Austrije, koji je u Vatikanu uhapšen sa lažnim obveznicama vrednim 866 milijardi dolara (!), a članak su ilustrovali fotografijom Zvonka Bogdana, zbog čega je slavni pevač nakon prvobitnog šoka, odlučio da tuži Austrijance!

- Da sam samo deo tog novca ukrao, bio bih bogat čovek! Ma, da sam uzeo tek 10 odsto od te sume, pa da je dam Srbiji da izmiri dugove, gde bi nam bio kraj. Kao što vidite, nisam uhapšen i sa advokatom upravo ugovaram detalje tužbe. Pravdu ću morati da potražim na sudu. Mislim da su te podudarnosti neverovatne - priča Zvonko Bogdan za "Blic" i dodaje:

- Ni u crkvu ne idem, a kamoli u Vatikan! Ja jesam Zvonko B, ali nisam uhapšen!

Inače, list "Heute" se besplatno deli u bečkom metrou, a ovu vest su preneli i pojedini holandski mediji koji su je takođe "pokrili" Bogdanovom slikom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA