Pogledajte besplatno prvu epizodu Igre prestola na sajtu HBO Go!

Prva epizoda popularne serije će večeras biti prikazana na kanalu HBO, a preko interneta je, od 7. aprila do 6. maja, možete besplatno pogledati na sajtu www.hbogo.rs

  • 3

Beskrajno čekanje je napokon završeno i prva epizoda četvrte sezone "Igre prestola" će biti prikazana večeras u 20.05 časova, ekskluzivno na kanalu HBO, a svi koji od 7. aprila do 6. maja posete sajt www.hbogo.rs mogu besplatno putem internet usluge "video na zahtev" da pogledaju premijernu epizodu.

Na početku sezone, ohrabrena pokoljem koji je na Crvenoj svadbi u Blizancima uništio mnoge neprijatelje iz kuće Stark, kuća Lanister uspeva da zadrži Gvozdeni presto... Ali, da li može da preživi samoživosti svojih članova, kao i nove i rastuće pretnje sa juga, severa i istoka?

Dok Stanis i dalje obnavlja svoju vojsku u Zmajkamenu, veća opasnost dolazi sa juga, dok Oberin Martel, koji mrzi Lanistere, dolazi u Kraljevu luku na venčanje Džofrija i Margeri Tirel, najverovatnije sa skrivenim namerama. Na severu, iscrpljena Noćna straža je nadjačana zbog neumoljivog napredovanja Mens Rajderove vojske Divljana, koju prate još strašniji neprijatelji - Beli hodači.

A kao da ni to nije dovoljno, Deneris Targerijan je sa svojom ozloglašenom trojkom zmajeva i Vojskom Neokaljanih, spremna da "oslobodi" Mirin, najveći robovski grad na istoku, što joj može doneti izuzetnu moć potrebnu za ostvarenje krajnjeg plana: odlazak u Vesteros i ponovno zauzimanje Gvozdenog prestola koji su Lanisteri preoteli od njene porodice.

Kanal HBO će nove epizode "Igre prestola" prikazivati svakog ponedeljka.

Prvu epizodu četvrte sezone možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA