FANOVI U ŠOKU: Šer nikada nije bila ovoliko gola! (FOTO)

Tokom koncerta, pevačica se pojavljivala kao Indijanka, Kleopatra, i kao kabare diva, međutim ono što je iznenadilo prisutne u sali jeste poslednja kombinacija tokom izvođenja hita "Believe"

  • 5

Legendarna pevačica Šer, održala je još jedan nastup u okviru svoje povratničke turneje "Dressed To Kill". Pop zvezda nastupom u Bostonu, oduševila je fanove sa svojim koreografijama, izborom pesama za koncert, ali i pomalo šokirala svojim stajlingom.

Tokom koncerta, pevačica se pojavljivala kao Indijanka, Kleopatra, i kao kabare diva, međutim ono što je iznenadilo prisutne u sali, jeste poslednja kombinacija tokom izvođenja hita "Believe".

Šer se na sceni tokom poslednjeg nastupa pojavila u providnom kostimu sa dijamantskim detaljima, a na dojci je imala detalj srca. U prvi plan su bile istaknute zvezdine duge noge koje čak i u njenoj 67. godini izgledaju savršeno.

Mišljenja su bila podeljena, pa su tako neki od prisutnih bili oduševljeni njenim kostimom, dok je postojala i ona druga polovina koja je smatrala da on ne priliči njenim godinama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ivaso

    12. april 2014 | 10:34

    Nekim damama to sjajno stoji..., bravo Ser,,

  • jesam

    12. april 2014 | 10:16

    Sigurno je gledala pink

  • Soda-so

    12. april 2014 | 09:15

    Ona treba da ima 80 godina..ako je karleusa plasticna gajba za pivo sta reci za ovog bakutana...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA