TOZOVAC: Volim što ima mnogo golih starleta! (FOTO)

- Lepo je ako je golotinja na umetničkom nivou. To je deo nečega što je priroda izvajala - kaže legendarni pevač narodne muzike

  • 3

Pevač narodne muzike Predrag Živković Tozovac, kaže da su žene njegova najveća ljubav i strast, te da voli što srpske starlete postoje u tolikom broju.

Legenda, iako ima 78 godina, nastupa, gostuje u televizijskim emisijama, drži koncerte.

- I dalje me zovu da pevam, a prijatelj me savetuje da radim to dok budem mogao. Tamo sam gde se narod sabira, volim da sam prisutan. I kad ispraćam nekog dragog prijatelja, koji zauvek odlazi sa ovog sveta, volim da se nađem i ponekad napišem pesmu - kaže Tozovac za "Naše novine".

Tozovac kaže da nema ništa protiv toga što se sada njegove mnogo mlađe koleginice razgolićuju.

- Lepo je ako je golotinja na umetničkom nivou. To je deo nečega što je priroda izvajala. Ima mnogo srpskih starleta i volim što je tako. Od nje zavisi da li će na pravi način iskoristiti lepotu. Žene su definitivno moja najveća i jedina ljubav - kaže pevač.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    17. april 2014 | 11:00

    Sve Vla'ina do - Vla'ine...

  • aerosmith

    17. april 2014 | 15:53

    zabac kermit...umrece na sceni gledajuci grand balerine hahaha

  • botox

    17. april 2014 | 17:08

    E moj tozo sta ti je??zasto se nije Ilda Saulic skinula,a?u strptiz baru da gledas guze a na estradi pobedjuje glas!!!e moj tozo !!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA