ZDRAVKO ČOLIĆ: Brega i ja smo svirali da bi nas devojke zapazile (VIDEO)

Popularni Čola u intervjuu za televiziju Republike srpske govorio je o svom poreklu, meraklijskim navikama, svojim hitovima, a takođe otkrio je kakav je čovek i prijatelj

  • 1

Legendarni pevač Zdravko Čolić je u intervjuu za televiziju Republike srpske govorio o različitim stvarima iz svog života i istakao je da je počeo da se bavi muzikom jer su on i njegov kolega Goran Bregović mislili da će tako imati više uspeha kod pripadnica lepšeg pola.

Popularni Čola je isto tako otkrio kakav je otac, prijatelj, a takođe pričao o hitovima koji su obeležili njegovu karijeru, meraklijskim navikama, Јosipu Brozu, ali i o tome da je važio za najpoželjnijeg neženju.

Na pitanje novinara šta je bitno za veliku karijeru, Čolić je odgovorio sledeće:

- Ako ti Bog nešto da, ako si rođen da nešto radiš - tako će i biti. Bio sam dobar student, učenik, i nisam ni razmišljao da bih se mogao profesionalno baviti muzikom. Ali ljubav prema muzici, gitara u ruci i početni koraci na malim takmičenjima amatera...Život jednostavno učini da se neko bavi ovim, a ne onim, bez obzira na završenu školu. Brega i ja smo često pričali da smo mi krenuli da sviramo da bi nas devojke zapazile - rekao je Čola.

Popularni pevač rekao je da ima neostavrenih želja u životu.

- Kao i svaki čovek - imam. Da ne ulazim u neke detalje. Čovek kada u životu razmišlja šta je propustio - prospustio si ovo, mogao si se ovim baviti - tome nekad kraja. Јedna muzička želja je neki hit na nekoj drugoj listi, a ne našoj, kao moj merak. Nikakav album i svetska karijera, nego jedan singl koji bi bio zanimljiv - istakao je Čolić.

Intervju sa Zdravkom Čolićem možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs/izvor: rtrs.tv)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA