Novosađani potpisuju peticiju protiv Cecinog koncerta! (FOTO)

Na sajtu peticije24.com do sada je prikupljeno 540 potpisa kojima se traži da Ceca ne nastupi 28. juna na "Tamburica festu" na Petrovaradinu, a oformljena je i Fejsbuk grupa sa istim ciljem

Nakon što je za 28. jun najavljen koncert Cece Ražnatović na Petrovaradinskoj tvrđavi u okviru "Tamburica festa", garđani Novog Sada su na internetu organizovali potpisivanje peticije protiv njenog nastupa a pokrenuta je i Fejsbuk grupa pod nazivom "Stop Ceci na Tvrđavi"!

Na sajtu peticije24.com, u obrazloženju poziva za prikupljanje potpisa protiv koncerta Ražnatovićeve se, između ostalog navodi da je ona "udovica ratnog zločinca" i da joj kao takvoj "nema mesta u multikulturalnoj sredini kao što je Vojvodina". Inače, da biste pokrenuli novu peticiju dovoljno vam je da imate validnu i-mejl adresu.

Do sada, peticiju protiv nastupa poznate pevačice je potpisalo oko 540 ljudi.

Takođe, oformljena je i Fejsbuk grupa "Stop Ceci na Tvrđavi" koja je za dva dana otkada je postala aktivna, prikupila nešto više od 600 lajkova.

(Telegraf.rs/021.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Su

    19. april 2014 | 23:48

    Uopste nisam njen fan,ali zasto niste pokrenuli peticiju kada je pevala Doris i drugi..

  • Lola

    19. april 2014 | 22:03

    Ceco Ceco, malo su ti milioni koje si ukrala ovom narodu... Drska si jako ali nisi ti kriv vec ovaj narod koji nije svestan svoje nesvesti. U nekoj normalnoj zemlji ova Zitoradja bi trunula u zatvoru

  • Milan

    19. april 2014 | 21:33

    Iz Novog Sada sam, nikada ne bih slicnu peticiju potpisao. Sramota... Ali, Boze moj, zato i imaju samo 500 iskompleksiranih "potpisa". U Novi Sad su svi dobrodosli...pozz.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA