ZA 900 EVRA: Bivša farmerka uklonila salo ispod brade! (FOTO)

Sandru Obradović je nakon hirurškog zahvata koji je trajao sat vremena odmah puštena kući a konce je skinula posle nekoliko dana

  • 8

SVE ZA LEPOTU! Nekadašnja učesnica "Farme", manekenka Sandra Obradović je nedavno platila 900 evra za liposukciju vrata, jer ju je mnogo nerviralo kako izgleda njen podbradak.

- Sandra ne štedi pare zarad lepog izgleda, pa je nakon uvećanja usana odlučila da se reši viška sala koji je imala ispod brade. To nije bilo toliko primetno, ali je nju jako iritiralo, posebno jer se videlo na fotografijama koje je kačila na društvenim mrežama. Pošto se kod jedne drugarice raspitala o zahvatu, zakazala je intervenciju na klinici, koju je posetila u večernjim satima kako je niko ne bi video. Urađen joj je mali, skoro neprimetan rez ispod brade u lokalnoj anesteziji, a zahvat je trajao oko sat vremena. Odmah je otpuštena kući, a zavoj i konce skinulula je nakon nekoliko dana - ispričao je izvor blizak Obradovićevoj.

(Telegraf.rs/ izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA