JUNFEST OD 13. DO 22. JUNA NA UŠĆU: Joksimović otvara najveći porodični festival

Ova manifestacija biće održana na natkrivenom prostoru većem od 8.000 kvadratnih metara, na kojoj će nastupiti preko 120 izvođača, pevača, estradnih zvezda, artista, di-džejeva

  • 1

Najveći porodični festival JUNFEST biće održan na beogradskom Ušću od 13. do 22. juna. Ovaj događaj, koji je podržala Turističke organizacije Beograda, zamišljen na osnovu sličnih festivala ove vrste u regionu i Evropi, poput Oktober festa (Nemačka), Sziget festivala (Mađarska) ili Rujan fest-a (Hrvatska).

Festival će otvoriti poznati pevač Željko Joksimović, koji sedam godina nije nastupao u srpskoj prestonici. JUNFEST će se održati na površini većoj od 8.000 metara kvadratnih, na na ovom natkrivenom prostoru biće sagrađeno 16 bina, zatim ulica najboljih restorana Srbije, ulica najpoznatijih domaćih klubova, najveći zabavni park za decu kakav prema rečima organizatora do sada nije viđen.

Za devet dana festivala očekuje se preko 120 izvođača, pevača, estradnih zvezda, artista, di-džejeva. Na dvevnom nivou očekuje se između 25.000-30.000 posetilaca.

Ulaz na JUNFEST festival će biti slobodan do 19 sati, a nakon toga će se naplaćivati ulaznica po krajnje popularnim i pristupačnim cenama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA