Zbog Končite Vurst, Rusija ne prenosi finale "Evrosonga"?

- Životni stil austrijskog predstavnika neprikladan je za Ruse - stoji u peticiji Ruskog roditeljskog udruženja, koje zahteva zabranu emitovanja popularnog muzičkog takmičenja

  • 55

Rusija večeras možda neće emitovati finale pesme "Evrovizije", a razlog je austrijski predstavnik na ovom takmičenju Končita Vurst. Kako se navodi u peticiji Ruskog roditeljskog udruženja, koje želi zabranu prenosa ove manifestacije, stil kontroverznog umetnika je neprihvatljiv za njih.

- Životni stil austrijskog predstavnika neprikladan je za Ruse. Popularno međunarodno takmičenje koje će gledati naša deca pretvorilo se u leglo sodomije na inicijativu evropskih liberala - piše u peticiji Ruskog roditeljskog udruženja, koje traži zabranu prenosa ove manifestacije.

Iz ovog udruženja navode da je Rusija uspela da zadrži normalne porodične vrednosti koje se baziraju na ljubavi između muškarca i žene. Ovu peticiju je potpisalo više od 15.000 ljudi.

Nekoliko dana pre početka ovogišnjeg "Evrosonga", ruski političar Vitalij Milonovo zatražio je da se Končiti zabrani učešće na pesmi "Evrovizije".

- To što će taj transvestit i hermafrodit biti na istoj pozornici s ruskim predstavnicima očigledno je promovisanje homoseksualizma i pokazatelj duhovnog propadanja - rekao je on.

Da podsetimo, finale "Evrosonga" je na programu večeras od 21 čas.

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA