Najlepša srpska voditeljka decu uspavljuje uz Zvezdine navijačke pesme! (FOTO)

- Soba starijeg sina je skroz u crveno-belom. Od zidova, koji su okrečeni tim nijansama, do tepiha na kojem je ogroman grb kluba - objašnjava Aleksandra Gudelj

  • 13

Manekenka i loto devojka Aleksandra Gudelj vatrena je navijačica Crvene zvezde. Njena ljubav prema ovom klubu datira iz detinjstva a koliko joj je Zvezda bitna u životu svedoči i priznanje lepe voditeljke da je na derbi sa Partizanom išla u drugom stanju.

Aleksandra se trudi da ljubav prema Crvenoj zvezdi prenese i na svoje sinove Damjana i Miljana kojima od rođenja priča o Zvezdi, peva im pesme sa severa umesto uspavanki i kupuje navijačke rekvizite u bojama omiljenog kluba.

- Uspavljujem ih navijačkim pesmama. Soba starijeg sina je skroz u crveno-belom. Od zidova, koji su okrečeni tim nijansama, do tepiha na kojem je ogroman grb kluba. Imaju kompletnu crveno-belu garderobu, od kapica do benkica i čarapica. Baš sam za Uskrs išla na "Marakanu" da kupim nalepnice u crveno-belom butuku da šaramo jaja - objašnjava Aleksandra.

(Telegraf.rs/ izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA