Slikajte se kao vladar Vesterosa: Gvozdeni presto iz Igre prestola stiže u Beograd!

Građani će Presto moći da zauzmu već od subote 31. maja od 11 časova, kada će svečano biti otkriven i u Muzičkom paviljonu na Kalemegdanu na kojem će od 10 do 21 čas svakog dana biti izložen sve do srede 4. juna

  • 0

Posle Budimpešte, Poljske, Rumunije, Holandije i Hrvatske, čuveni Gvozdeni presto stiže i u Beograd!

Popularni presto iz HBO megahit serije "Igra prestola" će u srpsku prestonicu stići u petak 31. maja, a obožavaoci ekranizovanog ciklusa romana Džordža R. R. Martina "Pesma leda i vatre" moći će da zauzmu Presto, da se slikaju na njemu, te nakratko zavladaju fantastičnom svetom Vesterosa, sve do srede 4. juna.

S obzirom na tragičnu situaciju koja je pogodila našu zemlju, Gvozdeni presto će u Srbiji biti povezan sa humanitarnom akcijom za žrtve poplava. Naime, HBO poziva sve fanove i građane da im se pridruže u skupljanju pomoći i pošalju SMS na broj 1003, pišu Naše novine.

Građani će Presto moći da zauzmu već od subote 31. maja od 11 časova, kada će svečano biti otkriven i u Muzičkom paviljonu na Kalemegdanu na kojem  će od 10 do 21 čas svakog dana biti izložen sve do srede 4. juna.

Presto je u svim zemljama kroz koje je prošao izazvao neverovatno interesovanje. Fanovi serije čekali su u redu satima samo da bi osetili moć čuvenog Prestola oko koga se, evo već ćetvrtu sezonu bori nekoliko plemićkih porodica iz Vesterosa.

Gvozedeni presto koji će biti izložen u Muzičkom paviljonu na Kalemegdanu zapravo je replika originala iz serije. Napravljen je u prirodnoj veličini i močnih je dimenzija.

Presto je visok 220 centimetara, širok 165, a dugačak 185 centimetara. Njegova težina je 135 kilograma.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA