OVACIJE I SUZE NA KONCERTU X FACTOR ZVEZDA: Daniel, Maid i ekipa oduševili u Skoplju (FOTO)

Daniel, Tamara, Maid, Lukijan i ostali fascinirali su svojim repertoarom fanove u glavnom gradu Makedonije

  • 3

Zvezde prve sezone takmičenja "X Factor" održali su dugoočekivani koncert u Skoplju. Kako prenosi Telegraf.mk, bend "Doktori", Tamara Milanović, Maid Hećimović, Lukijan Ivanović i ostali fascinirali su svojim repertoarom fanove u sportskoj hali "Boris Trajkovski", a atmosfera je bila fenomenalna.

Kao što se i očekivalo, najviše pažnje izazvao je pobednik "X Factora" Daniel Kajmakoski. Njegov nastup oduševio je publiku koju je činilo dosta mladog sveta.

Tokom koncerta, mali peh je doživela jedna devojčica, koja je povredila nogu. U pomoć je odmah dotrčala lekarska ekipa, ali i sam Daniel, želeći da se uveri da li je sa njegovom obožavateljkom sve u redu.

Foto galeriju sa nastupa učesnika takmičenja "X Factor" možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs/izvor: Telegraf.mk)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolina

    8. jun 2014 | 21:44

    Daniel je srce od coveka! To tako ne bih svako!!!

  • Ana

    9. jun 2014 | 20:08

    Malo po regionu da krenu koncerti sa ovom ekipom, odlicni su, bolje od ovoga nece moci da nadju u narednoj sezoni. Steta sto nisu do sada pripremili par pesama za Daniela ali i za ostalle, vise ih promovisali, mogli su im napraviti turneju. Uz sve greskice produkcije ovo je bio najbolji sou u regionu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA