Dragana Mirković slupala majbah od pola miliona evra!

Pevačica se u nedelju ujutru vraćala iz Ciriha u Beč, ona i njen suprug Toni Bijelić su ugruvani, a šteta na skupocenom automobilu iznosi više od 10.000 evra

  • 25

Pevačica Dragana Mirković i njen suprug Toni Bijelić  koji su u nedelju imali saobraćajnu nereću, dok su se iz Ciriha vraćali za Beč, prošli su bez težih povreda, a načinjena je velka šteta na njihovom skupocenom "majbahu" čija se vrednost procenjuje na 500.000 evra!

Inače, nesreća se dogodila u nedelju ujutru dok su se pevačica i njen suprug koji je upravljao automobilom, vraćali sa njenog nastupa u Cirihu. U sudaru je prednji deo "majbaha" skoro potpuno uništen a šteta iznosi više od 10.000 evra. Srećom, njih dvoje su samo ugruvani.

- Ovo je jedini koncert koji je Dragana održala pre velikog spektakla kojim će 3. oktobra u "Kombank areni" obeležiti 30 godina uspešne karijere. Pevačica je pred zoru, oko četiri sata ujutru, sa svojim suprugom krenula iz Ciriha, a udes su doživeli tri sata kasnije na teritoriji Austrije. Najvažnije je da su i Dragana i Toni dobro, lekari su im savetovali deset dana mirovanja i kućne nege, nakon čega će biti spremni za svakodnevne aktivnosti - navodi izvor blizak Mirkovićevoj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr.Mr.Fr

    11. jun 2014 | 13:21

    10.000€ stete na Majbahu....znaci polomljen migavac :)

  • slamcica

    11. jun 2014 | 12:49

    Hmmmm udes bio u nedelju ujutru i mora 10 dana mirovanja, sto znaci, da je emisija "stotka" koja je emitovana UZIVO u ponedeljak uvece bila snimljena, jer je Dragana bila gosca. A, ja se pitam,ko je onda UZIVO pozvao "stotku" i dobio putovanje??? Sigurno nije namjesteno!

  • Hombre

    11. jun 2014 | 15:50

    izvinite, a šta je to Dragana slupala? Pa zar niste sami napisali da je njen muž vozio? Bože kakav naslov! Da li vi shvatate kako namerno ili slučajno pogrešen naslov može potpuno da izvrne suštinu događaja? Zar vam je svejedno?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA