Kristijan zamalo profesor na FPN-u, fakultet demantuje! (FOTO)

Bivši robijaš tvrdi da je trebalo da održi tribinu na temu "diskriminacija pojedinaca koji žele da se vrate na pravi put", ali da mu je dekan otkazao zbog pritiska medija

  • 31
Kristijan Golubović Foto: S.Pikula

Kristijan Golubović opasno se naljutio kada mu je dekan Fakulteta političkih nauka navodno otkazao tribinu koja je trebalo da bude održana danas popodne. Tema je trebalo da bude "diskiminacija pojedinaca", odnosno "tolerancija"

- Rastrgli bi me i mediji i ONI - rekao je navodno dekan, iako fakultet tvrdi da to nije istina.

Evo šta je Kristijan objavio na svom profilu nedugo nakon što je uprava FPN-a izdala saopštenje u kojem demantuje da je takav poziv uopšte postojao.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa savic

    18. jun 2014 | 12:54

    sada svi kritikuju megatrend, pa da kazemo neku rec i o tzv. drzavnim fakultetima, npr, o ovom, fpn... pre nekoliko godina, izbila je velika afera, jer je jedan profesor odbio da sinu tadasnjeg dekana upise desetku u indeks... tog sina, inace, niko nikad nije ni video na fpn... samo jedan profesor je odbio da mu upise ocenu u indeks, a ostali... eto, i to su drzavni fakulteti... naravno, to ne znaci da uopste branim megatrend, samo ukazujem da nije sve tako sjajno ni na drugim fakultetima...

  • Sany

    18. jun 2014 | 06:12

    Ne vidim dobro jel ovo na slici Kristijan Golubović ili Seka Aleksić.

  • Marijana

    18. jun 2014 | 06:14

    Ako održiš tribinu nisi profesor na fakultetu šta je vama ljudi kakav vam je to naslov?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA