GOLMAN OSTAVIO PEVAČICU: Avramov raskinuo sa Slavicom Ćukteraš (FOTO)

- Istina je da smo se ja i Vlada razišli kao prijatelji, bez teških reči i to je sve što ću tim povodom reći. Stavila sam tačku na to, sada sam se okrenula poslu - rekla je Slavica Ćukteraš

  • 5

Slavica Ćukteraš se ipak neće udati za Vladu Avramova, i iako su njih dvoje najavljivali svadbu od toga nema ništa budući da je golman Kaljarija pre nekoliko dana raskinuo sa pevačicom.

Kako je ispričao izvor blizak bivšem paru, Vladimir je već neko vreme u Srbiji gde uživa do početka nove sezone u Italiji, obilazeći klubove i družeći se sa prijateljima. Fudbaler je nedavno viđen u novosadskom klubu "Studio" gde se provodio do ranih jutarnjih sati i delio autograme, pa se čini da je brzo preboleo Slavicu.

Slavica je potvrdila da se razišla sa golmanom, ali naglašava da su ostali prijatelji.

Istina je da smo se ja i Vlada razišli kao prijatelji, bez teških reči i to je sve što ću tim povodom reći. Stavila sam tačku na to, sada sam se okrenula poslu - rekla je Ćukteraš.

Da podsetimo, njih dvoje su nakratko prekinuli početkom maja, kada je Vlada uklonio sve zajedničke fotke sa Fejsbuka ali su se samo nekoliko dana kasnije pomirili. To su zajedno potvrdili opet preko društvenih mreža, Slavica je tada uz fotku kako ispija kafu napisala da je kod verenika u Kaljariju.

(Telegraf.rs/Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA