Dobra zabava na letnjoj sceni Bitef art kafea (FOTO)

Stand up komedija, kao i svirke bendova "Makao" i "Perpetuum mobile" će biti ono što će ovih dana klub Bitef art kafe ponuditi publici

  • 0

Letnja scena Bitef art kafea i ovih dana ponudiće sjajnu zabavu, ovog puta u vidu stand-up komedije (16. i 17. jula), a publiku će pokušati da oduševe svirkom bendovi "Makao"(18.jul) i "Perpetuum Mobile"(19.jul).

Letnje izdanje StandUpFest-a, održaće se ovog puta na Kalemegdanu i to u saradnji Standup.rs, producenta festivala i Bitef art kafea.

StandUpFest je osnovan 2011. godine, i do sada je imao tri oktobarska izdanja i dva julska. Ovoga puta, na Bitef art cafe Summer stage, publiku očekuje dva dana stand up komedije, sa više od deset stand up komičara iz Srbije i regiona.

I dan (16. jul)

Program vodi: Srđan Dinčić (Standup.rs)

Nenad Danilović aka Nesha Bridges (Standup.rs)

Aleksandar Perišić (Standup.rs)

Marina Orsag (Studio smijeha, Zagreb)

Open mic: Radomir Nestorović, Ana Zlatanović & Ivan Nikolić

II dan (17. jul)

Program vodi: Aleksandar Perišić (Standup.rs)

Srđan Dinčić (Standup.rs)

Jelena Radanović (Standup.rs)

Nikola Silić (Standup.rs)

Tomislav Kozačinski (Studio smijeha, Zagreb)

Open mic: Igor Krišan & Miloš Radojković

Petak, 18. Jul. MAKAO

Makao bend je jedan od bendova koji ima najduži staž u našem klubu. Za to postoje dva razloga. Prvo i osnovno, ako se njihov muzički kvalitet i menjao, putanja je uvek bila uzlazna. Drugi razlog je možda i bitniji, a on kaže da Makao UVEK pokrene svaku osobu u klubu i od publike napravi celinu, koja zajedno sa bendom đuska, skače, peva...

Subota, 19. Jul. Perpetuum Mobile

PERPETUUM MOBILE je već gotovo sedam godina rezident kluba Bitef art kafe i može se reći da su se odomaćili. A kao svaki domaćini, neće pustiti svoje goste da odu bez da su se fenomenalno proveli.

Perpetuumi imaju dve fronwoman, dva snažna vokala i zabavljača, Mariju i Danku, dame koje dominiraju na bini. Svaka je posebna na svoj način, a opet čine skladan duo.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA