Andrej Pejić promenio pol i ime!

- Uvek sam sanjao da budem devojka, a jedan od mojih najranijih sećanja se vrti oko mamine suknje, kada sam pokušavao da budem balerina -kaže maneken

  • 35

Androgeni maneken Andrej Pejić promenio je pol i ime u Andreja. Nedavno u Njujorku, ogrlica na njegovom vratu, koja je označavala njegovo ime, izazvala je iznenađenje kod svakog. Umesto Andrej, pisalo je Andreja, i tako je androgeni model skrivenom porukom otkrio da je uradio operaciju promene pola.

 

- Želim da podelim svoju priči sa svetom, jer mislim da imam društvenu odgovornost. Nadam se da ću ako budem otovoren o tome, to postati manji problem. Uvek sam sanjao da budem devojka, a jedan od mojih najranijih sećanja se vrti oko mamine suknje, kada sam pokušavao da budem balerina - priča Andrej (22) za magazin Pipl.

 

 

- Bio sam srećan kada je došao trenutak pred operaciju. Tri meseca posle toga sam se napokon opet osetio kao ja - rekao je Pejić.

 

- Pre godinu i po dana sam rešio. Moj najveći san je bio da se osećam prijatno u svom telu.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • istina

    25. jul 2014 | 15:17

    Mene nije to bitno.Bitno je da mene ne dira i da je dobar covjek... To sto je on gej ili trans ili bi na moj zivot ne utice i ako je on srecan i zadovoljan sa tim stilom zivota, super!

  • sanchi

    25. jul 2014 | 14:27

    Zalosna ti majka,kuda ide ovaj svet?Sada ces tek da vidis nikomeneces biti interesantan kao "nakaza" ljudskog roda si bio ali ovakav ne.

  • Stam

    25. jul 2014 | 15:06

    Djavolja posla, pu pu pu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA