Fenomenalna zabava i u avgustu na "Lasti" (FOTO)

Početak avgusta na Lasti obeležava "Love Boat" žurka na kojoj će za atmosferu biti zaduženi ZWEIN, Dooshan i Goran Starčević, dok će narednog dana na "Summer Nights & River Lights" večeri za miks-pultom biti Saša Groovyman Radosavljević i Goran Starčević

  • 0

Iako nam jul nije doneo letnje vreme koje smo očekivali, to nije uspelo da pokvari provod i atmosferu na Lasti! U iščekivanju početka najtoplijeg i nadamo se manje kišovitog meseca u godini, Gradski splav "Lasta" i ove nedelje svoj program počinje u četvrtak.

Na "Lasta Goes Hip-Hop" će ovog četvrtka 31. jula za vas muziku puštati Ike, Prema i Dada Selectah. Početak avgusta na Lasti obeležava "Love Boat" žurka na kojoj će za atmosferu biti zaduženi ZWEIN, Dooshan i Goran Starčević, dok će narednog dana na "Summer Nights & River Lights" večeri za miks-pultom biti Saša Groovyman Radosavljević i Goran Starčević.

Nedelja je rezervisana za čuveni Lastin Matinee, za koji mnogi kažu da je najlepša letnja žurka u Beogradu. Za muziku će ovaj dan biti zaduženi ZWEIN, Ales i Vuk Smiljanić. Vidimo se na Lasti!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA