Dru Barimor pokojnu sestru videla samo jednom u životu!

- Želim joj, kao i njenoj porodici da pronađu svoj mir. Neverovatno sam tužna zbog njihovog gubitka - rekla je holivudska glumica

  • 0

Holivudska glumica Dru Barimor izjavila je saučešće porodici svoje polusestre Džesike koja je juče preminula, i koju je, kako kaže, videla samo jednom u životu i to na sahrani njihovog oca Džona Barimora.

- Želim joj, kao i njenoj porodici da pronađu svoj mir. Neverovatno sam tužna zbog njihovog gubitka - izjavila je Dru i dodala da ona faktički nije poznavala Džesiku budući da su se njih dve jedini put srele 2004. kada im je umro otac.

Da podsetimo, Džesika je pronađena mrtva u svom automobilu u noći kada je trebalo da napuni 48 godina. Pored nje je bilo nekoliko bočica sa pilulama, zbog čega se sumnja da je Džesika izvršila samoubistvo. Međutim, sa tim se ne slaže njen rođeni brat Džon koji priznaje da su u vozilu pronađeni i alkohol i metamfetamini, ali tvrdi da je njegova sestra nastradala slučajno, zbog kobne kombinacije pića i lekova.

(Telegraf.rs/Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA