VESNA ZMIJANAC U ŠOKU: Uhvatila sam dečka da me vara u liftu sa voditeljkom!

- Dugo me je varao. Prethodne prevare je vešto skrivao, ali u poslednjoj sam ga lično razorila. Zatekla sam ga u liftu naše zgrade u zagrljaju voditeljke koja je poznatija po bahanalijama na splavovima, nego svojim poslovnim angažmanima - kaže pevačica koja je odmah raskinula četvorogodišnju vezu

  • 12

Srpska pevačica Vesna Zmijanac raskinula je četvorogodišnju vezu sa Željkom Rstovićem i to jer ju je mesecima varao! Naime, Vesna je otkrila da je Željko u vezi sa voditeljkom koja je, kako kaže, poznatija po bahanalijama i raskalašnom načinu života, nego po angažmanima.

- Željko ne ume da kaže ne, ili neću. Naučio je da pliva u tome i on nikada ne raskida, nego pravi atmosferu da sami odete od njega. Svojim ponašanjem mi je dao vremena da se polako gasim sve dok se nisam ugasila - kaže za Stori pevačica.

- Nije lako biti čovek Vesne Zmijanac. Kada klupko krene da se odmotava, saznate sto jada. Naravno, bole vas neke stvari, jer prosto ne možete da razumete kako ste i pored toliko signala bili slepi, ili ste možda želeli da budete slepi - dodaje ogorčena Vesna, koja kaže da će se sada posvetiti sebi, sređivanju, liftinzima, pripremanju novih pesama i koncertima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    15. avgust 2014 | 20:24

    "Decko"? ...

  • Petar

    15. avgust 2014 | 21:11

    ja koliko znam bake su od 70 god,a Vesna Zmijanac ima 57

  • Maya

    15. avgust 2014 | 21:04

    Pa sta ako hoce paznju! Živ je covek i to sto ima godina ne znaci da treba da umre ili da se zaključa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA