Pokazala previše, pa ostala bez titule mis! (FOTO) (VIDEO)

Paola Aristizabal je bila glavni favorit u borbi za najlepšu Kolumbijku, ali su organizatori procenili da je prekršila pravila kada se slikala u "previše sugestivnom" bikiniju, i ona je eliminisana

  • 4

Paola Aristizabal (21) je važila za glavnog favorita za pobedu na izboru za mis Kolumbije ali diskvalifikovana je nakon što su se pojavile fotografije u bikiniju za koje je žiri procenio da su suviše sugestivne i da ne odgovaraju duhu takmičenja!

Da sve bude smešnije, radi se o slikama koje je Paola snimila pre više od dve godine u reklamnoj kampanji proizvođača kupaćih kostima, i one su postale "previše provokativne" tek nakon što je 10. avgusta Aristizabal pobedila na izboru za senjoritu Antiguju (lokalno takmičenje za mis), i automatski se kvalifikovala za učešće u borbi za najlepšu Kolumbijku. Spekuliše se da su za čitavu frku odgovorni fanovi njene konkurentkinje Natali Kale.

Fotografije zbog kojih je Paola diskvalifikovana možete pogledati OVDE.

Na kraju, organizatori izbora za mis Kolumbije su procenili da su slike previše slobodne i Paola je eliminisana, Kale je prisvojila titulu senjorite Antiguje, a Aristizabal je izjavila da je šokirana kao i da se ovde radi o klasičnoj diskriminiaciji.

A ovako je izgledalo snimanje jednog Paolinog seksi editorijala:

(Telegraf.rs/minuto30.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SAVO

    23. avgust 2014 | 12:37

    OVO JE LEPOTA,A NE OVE NASE ESTRADNE SUSE.AKO SU NJU DISKVALIFIKOVSLI ZBOG OVOGA ,ZNACI KOD NAS UKIDAJU IZBOR ZA MIS...

  • Mic

    23. avgust 2014 | 01:21

    Divna je!

  • Natasa

    22. avgust 2014 | 19:03

    Pa takmici se valjda za miss a ne za porno film. Zato su i u pravu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA