SAZNAJEMO: Humana Ceca uplatila 117.000 dinara za obolele od ALS!

- Zahvaljujem se Emini Jahović i Stevanu Jovetiću na nominaciji. Svaka akcija me podseti na to koliko treba da budemo humani. Uvek se rado odazovem humanitarnim akcijama, pa tako i ovaj put - kaže za Telegraf pevačica

  • 34

Ceca Ražnatović priključila se poznatim ličnostima koje su donacijama pokazale kako treba poštovati humanitarne akcije. Kako saznajemo, Ceca je uplatila 1000 evra za obolele od ALS i tako izvršila zadatak koji su joj postavili pevačica Emina i fudbaler Stevan.

- Zahvaljujem se Emini Jahović i Stevanu Jovetiću na nominaciji. Svaka akcija me podseti na to koliko treba da budemo humani. Uvek se rado odazovem humanitarnim akcijama, pa tako i ovaj put - kaže za Telegraf pevačica.

Ceca trenutno boravi na Kipru, a u subotu , 30. avgusta ima zakazan koncert u Istočnom Sarajevu.

(Anastasija Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hm

    27. avgust 2014 | 20:05

    A Jelena Karleusa? I ona je nominovala. E Jeco,ovde te je debelo zeznula. Pomenula je samo Eminu i fudbalera!

  • makicaa

    27. avgust 2014 | 19:06

    Nisam njen vatreni fan niti ista slicno, ali meni je ona car kako je iskulirala Karleusu i jos veci car sto je samo uplatila bez polivanja :)))

  • Dragana

    27. avgust 2014 | 20:12

    Na finjaka spustanje nebitnih ljudi poput Karleuse i Bokija 13 koji su je takodje nominovaii ali vise iz zlobe nego iz huanitarne akcije.Znao se da ona nece praviti budalu od sebe i poivati se,vec samo upatia novac a to je kljucna stvar svega,kakvo crno polivanje sta ima od toga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA